Associate Partners

Ir. Leo H.P.J.M. Kochen

Na zijn studie Scheikundige Technologie aan de TU Eindhoven cum laude te hebben afgerond, heeft Leo een zeer succesvolle carrière gehad in de maakindustrie, energiesector. Steeds als eindverantwoordelijke directeur of operation-manager. De laatste jaren heeft hij tevens als commissaris en toezichthouder zijn vele kwaliteiten nuttig besteed voor de maatschappij. Sinds 1998 werkt Leo als zelfstandig verandermanager. De laatste jaren vooral als verandermanager en strateeg. Leo heeft zich verbonden met Pabas Executive Search & Interimmanagement als Associate Partner.
  
Leo richt zich op algemeen management, strategisch advies, commissarissen en toezichthouders in de industrie en dienstverlenende organisaties.
 

Ing. Chris Verburg

Na zijn opleiding Technische Bedrijfskunde aan de HTS Eindhoven heeft Chris een lange en succesvolle carrière gemaakt in de industrie. Begonnen als groepsleider productieplanner, gevolgd door functies als bedrijfsleider/operationsmanager, technisch- en algemeen directeur van verschillende hoogontwikkelde technische bedrijven, heeft hij tenslotte zijn loopbaan afgesloten als commercieel directeur van de Faber Halbertsma Groep. Naast zijn activiteiten als adviseur, consultant en interimmanager heeft Chris zich verbonden aan Pabas Executive Search & Interimmanagement als Associate Partner.
  
Chris richt zich op algemene, operationele en commerciële managementfuncties in het bedrijfsleven, met het accent op industrie en techniek. 

Drs. Daan van de Loo

Na zijn studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en de Michigan State University, heeft Daan een lange, afwisselende en succesvolle carrière gehad als financieel consultant, controller en manager in verschillende bedrijfstakken en organisaties, zowel in de (financiële) dienstverlening, ICT en semi overheid als overheid. Daan van de Loo heeft zich verbonden aan Pabas Executive Search & Interimmanagement als Associate Partner.

Daan richt zich op financiële managementfuncties in organisaties in de dienstverlening, overheid en ICT.

Mr. Herman J. Gehem MBA

Herman Gehem (1954) studeerde Bedrijfs-, Sociaal en Economisch Recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht en rondde ook een MBA studie af aan de BSN Nederland/IMC. Herman werkte als HRM manager onder andere voor Albert Heijn en Koninklijke Bijenkorf Beheer. In 1995 koos hij voor het organisatie adviesvak en werkte vervolgens voor GITP en Watson Wyatt. Sinds zeven jaar heeft Herman zijn eigen adviesbureau, “Grondkoers Human Capital Consulting & Interim Management”.
 
Herman richt zich op managementfuncties in het bedrijfsleven en op de ondersteuning van het proces door het verzorgen van (webbased) assessments.

Ing. Jan H. Bakker

Jan Bakker is de oprichter van de Pabas Adviesgroep in 1999. Na zijn studie bedrijfskunde aan de Hogere Textielschool in Enschede heeft Jan ruim 12 jaar in leidinggevende functies gewerkt in binnen en buitenland. Zijn laatste functie was algemeen directeur van een productiebedrijf in Twente. Sinds 1982 heeft hij zich als zelfstandig ondernemer ontplooid en diverse bedrijven in retail en dienstverlening opgezet en geleid en vervolgens ondergebracht bij grote succesvolle organisaties. In 1999 heeft hij de Pabas Adviesgroep opgericht.

Jan richt zich op algemeen management, operations, industrie en publieke sector.