Executive Search & Interimmanagement Zwolle, Nederland

Pabas Executive Search & Interimmanagement, onderdeel van Pabas Adviesgroep, is een toonaangevend bureau op het gebied van bemiddeling van hoogopgeleide en ervaren professionals voor lijn- en staffuncties binnen middelgrote en grote organisaties.

Pabas richt haar activiteiten vooral op het bedrijfsleven, gezondheidszorg en publieke sector. Wij streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers om daardoor de best mogelijke resultaten te kunnen bieden. Onze persoonlijke benadering, betrokkenheid, zorgvuldige selectie- en search methode staan borg voor ons belangrijkste doel: maximale klanttevredenheid d.m.v. het leveren van topprestaties.

De dienstverlening van Pabas omvat:

Executive Search
Voornamelijk gericht op algemeen management. Hoogopgeleide professionals, circa 15 tot 25 jaar relevante werkervaring in functies op bestuurlijk, algemeen leidinggevend en toezichthoudend niveau.

Interimmanagement
Gericht op het tijdelijk inzetten van interim professionals met als doel het veranderen en verbeteren van organisaties of delen daarvan. We onderscheiden hierbij Algemeen Management, Operations, Financieel Management en Human Resource Management.
Recruitment
Hier ligt de focus op het middenmanagement in het bedrijfsleven, gezondheidszorg en overheid. Zowel lijn- als staffuncties worden snel en effectief ingevuld.